Lid worden

VANAF NU IS ONZE LIGA GEREGISTREERD ALS GOED DOEL DOOR DE KONING BOUDEWIJN STICHTING
WIL JIJ VLFP STEUNEN?


Klik hier voor info

 Als Vlaamse Liga voor Fibromyalgie Patiënten  VZW is een vereniging die, dankzij het engagement van vrijwilligers, zich  inzet voor de "h"erkenning en bekendmaking van Fibromyalgie.
We moeten we voor onszelf opkomen, dat zal niemand in onze plaats doen. We werken enkel met vrijwilligers zowel het bestuur, als de contactpersonen en ook vrijwilligers op het secretariaat.
 

We trachten zoveel mogelijk informatie bij te brengen via onze website, Facebook Pagina, Lotgenotensamenkomsten, tijdschriften, brochures, flyers, telefonische ondersteuning, enz maar ook onze contactpersonen staan steeds klaar om jullie vragen te beantwoorden als ervaringsdeskundigen.
 
Inderdaad, onze leden betalen lidgeld, 25€ per jaar, waar ze effectief 4 x per jaar een tijdschrift voor krijgen en gratis toegang tot lotgenotensamenkomsten en voordrachten.  

 

Door Uw donatie hebben we dan ook de mogelijkheid om geneeskundigen uit te nodigen voor lezingen. ( Spijtig genoeg doen ze dat niet gratis! ) Alsook voor het bijwonen van symposiums, congressen enz .
 
Leg jouw gewicht in de schaal met een gift! Het is een stap dichterbij in de richting van de "h"erkenning van Fibromyalgie!
 
Hoe geven?
 
Doe een overschrijving met onderstaande gegevens of doneer via de PayPal-knop bovenaan:
 
Vlaamse Liga voor Fibromyalgie Patiënten
Impulsstraat 6 / C
2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 015/25.33.19

IBAN: BE21 4077 0326 1103
BIC: KREDBEBB
Ondernemingsnummer: 0442535972
 
Als kleine VZW is het ons niet mogelijk een fiscaal attest te geven.
 

WIJ DANKEN U VOOR UW GIFT!