Lid worden


Er moet nog veel onderzoek gebeuren voor we fibromyalgie kunnen verhelpen. Wetenschappelijk onderzoek toonde wel alvast aan dat blijven bewegen, weliswaar op een aangepast niveau, een belangrijke stap naar stabilisatie vormt.Fibromyalgie is een ziektebeeld waar veel mensen mee worstelen. Fibromyalgie kom

t bij 1 tot 2 procent van de bevolking voor.. Vaak wordt de diagnose gesteld tussen het 25e en 40e levensjaar.


 


 


Onze beweging 'Move4Fibro' wil echter ook (en misschien wel vooral) het onbegrip rond Fibromyalgie wegwerken. De buitenwereld schijnt te denken dat het gaat om mensen die niet echt ziek zijn en maar doen alsof.

De beweging Move4Fibro wil mensen zonder Fibro ertoe bewegen samen te sporten om enerzijds fondsen te verzamelen en anderzijds samen met Fibro patiënten te bewegen op hun niveau.

 Deze fondsen zullen aangewend worden:
- Enerzijds:
- Om fibromyalgie patienten te laten bewegen op hun niveau samen met gezonde mensen.
- Gepland staan:
- Grote fiets, wandel en loopwedstrijd voorjaar 2017.
- Anderzijds:
- Een wetenschappelijk congres rond Fibromyalgie en beweging voorjaar 2018.

Hoe kan u Move4Fibro ondersteunen?
- Koop een setje van een grote en een kleine sticker ter waarde van € 25 en kleef deze op een zichtbare plaats. Daarmee maakt u onze beweging bekend en helpt u het onbegrip weg te werken.
- Neem deel aan sportwedstrijden waarbij u ons mooie donkerblauwe t-shirt met ons logo draagt en ons daarbij ondersteunt. Dit mooie t-shirt kost € 45 en u krijgt er nog een setje stickers bij!


Wil u ons initiatief alvast volgen?  Stuur ons een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..